Wat is stoelmassage

Touch Pro stoelmassage / bedrijfsmassage is enorm populair in Amerika en Scandinavie, en inmiddels ook in Europa. Het geeft fitte werknemers, minder stress, minder ziekmeldingen, image building en betere prestaties. U kunt diverse contracten afsluiten afhankelijk van de behoefte van Uw medewerkers.

Bovendien heeft de werkgever een fiscaal voordeel!

Preventief

De Touch Pro stoelmassage of te wel acupressuur is een gezondheidsbevorderende drukpuntbehandeling van 15 a 20 minuten geschikt voor alle beroepsgroepen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een groot deel van het huisartsenbezoek in Nederland voor 80 % heeft te maken met stress, en 60% met R.S.I..
Klachten zoals verkrampte spieren in nek en schouderpartij, lusteloos, slechte concentratie, slapeloosheid, hoofdpijn, zijn te verhelpen door een wekelijkse behandeling in uw bedrijf. Let wel, Touch Pro stoelmassage is een preventieve massage en niet therapeutisch bedoeld.
De stoelmassage ‘verdient’ zichzelf terug als u bedenkt dat één zieke werknemer gemiddeld € 250,- per dag kost.

In korte tijd

Tussen de bedrijven door in een koffie, thee, of lunchpauze is voldoende om even tijd en aandacht te besteden aan uw belangrijkste investering; uw personeel !!!!!. Ideaal op elke locatie middels de speciale handig draagbare stoel, komen wij naar u toe. Het kost u dus absoluut geen reistijd.

Drukpuntbehandeling

De techniek gebruikt bij een Touch Pro stoelmassage is gebaseerd op eeuwen oude Oosterse drukpuntmassage welke precies de essentiele banen op het lichaam behandeld die nodig zijn voor een optimale bloedsomloop en stimulatie van de lymfebanen. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, de concentratie neemt toe, en het werkt stressreducerend.

Waarom voor u …

Omdat uw personeel uw belangrijkste investering is. De preventieve werking van deze stoelmassage geeft een daling van het ziekteverzuim.

Bedrijfsfilosofie van Touch@Work

Iedereen fris en monter op de werkplek door preventieve Touch Pro stoelmassage.
Gezond zijn en gezond blijven.

Stoelmassage voor bedrijf en particulier

Deze stoelmassage volgens de methode van Touch Pro onderscheidt zich door de uitvoering hiervan in een kata.
Een kata is een reeks van dezelfde handelingen(bewegingen) en komt uit de Oosterse zelfverdedigingskunst.
Deze kata wordt door herhaling steeds verder geperfectioneerd.
Het is altijd dezelfde massage maar het lichaam reageert steeds anders; daar waar het nodig is middels ons zelfregulerend systeem.

Cadeau idee

Een stoelmassage is ook een origineel geschenk voor uw relaties of t.g.v. een jubileum, secretaressedag, dag van de verpleging, enz.
Kortom: massages op maat.